Heuker beheer logo

BEOORDELING Algemene indruk:

Heuker Beheer krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 van 5 gebaseerd op 11 reviews.

SERVICE

4.9 van 5

KWALITEIT

4.8 van 5

DESKUNDIGHEID

5.0 van 5

Ik wil u graag bedanken voor de uitmuntende wijze waarop uw bedrijf de werkzaamheden heeft uitgevoerd,uw medewerkers zijn zeer gemotiveerd en correct aan het werk begonnen de manier waarop ze zich gedragen is buitengewoon positief. Niets anders dan uitstekend,ik kan iedereen aanbevelen door uw bedrijf het werk te laten uitvoeren

15 maart 2020 A.drooger

Uitmuntend en buitengewoon positief.

rating Beoordeling: 5,00/5

Bij Heddes worden na de oplevering de projecten geevalueerd met het volledige projectteam. in deze evaluatie bent u unaniem genoemd als een van de beter presterende partijen op dit project. Langs deze weg willen wij uw medewerkers bedanken voor de zeer plezierige samenwerking en kijken uit naar het volgende project

12 augustus 2018 Heddes Bouw en Ontwikkeling B.V.

Zeer plezierige samenwerking.

rating Beoordeling: 4,9/5

Uitstekend bedrijf met perfecte medewerkers. Verbeteringen? Ik zou het niet weten. Let wel: mijn positieve beoordeling komt ongetwijfeld door de uitstekende medewerkers die wij troffen. M.a.w.: kwaliteit van de medewerkers bepalen de tevredenheid van de klant.

16 Februari 2018 J.A. Slaa

Geen opmerkingen

rating Beoordeling: 4,7/5

Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Geen kleine lettertjes. Geen overwachte kosten met afrekening of iets dergelijk.

30 Januari 2018 M. Jager

Helemaal goed

rating Beoordeling: 4,9/5

Wij vinden het een zeer goed bedrijf met zeer vriendelijk en vakkundig personeel dat de tijd voor ons nam. wij waren zeer tevreden over alles.

14 December 2017 H.A. Langeweg

Zeer tevreden

rating Beoordeling: 4,8/5

Communicatie is prettig en duidelijk. Aangezien na inspectie bleek dat de vloer in orde was kan ik de kwaliteit van herstel niet beoordelen, maar het aanvullend advies was prima, eerlijk en naar mijn idee onafhankelijk. Men probeerde niet (ten onrechte) wat aan de vloer te verdienen. Al met al tot nu toe een prima indruk.

10 Oktober 2017 E. Steffens

Super goed bedrijf top service en zeer professioneel!!!

rating Beoordeling: 4,9/5

Vandaag hebben uw collega’s de voorzieningen aangebracht aan de kwaaitaalvloer in de kruipruimte in de Marialaan Ooij. Ik moet u zeggen, dat uw collega’s zeer netjes hebben gewerkt, alles netjes hebben opgeruimd, geen rommel hebben achtergelaten. Daarnaast een zeer prettige conversatie, onafhankelijk en correct. Dus wat dat betreft verdient uw bedrijf een compliment en zal ik uw bedrijf in voorkomende gevallen zeker adviseren. Helaas voor mij werd ik (zeer terecht) opmerkzaam gemaakt op enkele andere (vocht?)problemen in mijn woning. Dus het ene probleem is opgelost en het andere probleem dient zich alweer aan.

06 Augustus 2017 Theo Giesberts

Top service en een eerlijk bedrijf

rating Beoordeling: 4,8/5

De communicatie verliep vlot en duidelijk. Er zat een foutje in het rapport, maar dat werd snel en netjes opgelost.

03 Juni 2017 Mark Jansen

Geen opmerkingen

rating Beoordeling: 4,6/5

Nogmaals bedankt voor de geweldige service, het meedenken en afleveren van een perfecte vloer! Bedankt voor alles!.

15 Juli 2017 Michelle

Geen opmerkingen

rating Beoordeling: 4,5/5

Ik wil jullie danken voor de plezierige samenwerking...

12 Mei 2017 Winkelcentrum Kerkelanden

Vakkundig personeel

rating Beoordeling: 4,9/5

Goede service, het contact loopt altijd prettig en vriendelijk! Erg fijn dat jullie met ons meedenken en de flexibiliteit die daarmee gepaard gaat.

15 Januari 2017 H. Kelder

Bedankt voor het meedenken

rating Beoordeling: 4,8/5

Was de service maar overal zo..... Ouderwetse service, vriendelijk vakbekwaam personeel, het contact loopt altijd prettig en vriendelijk! Erg fijn dat jullie met ons meedenken en de flexibiliteit die daarmee gepaard gaat.

18 September 2016 B. Boogaard

Denkt mee en begrijpt wat service inhoud

rating Beoordeling: 4,7/5

Maandag t/m Donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en Vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur, Zaterdag en Zondag gesloten.