Heuker beheer logo
Kwaaitaalvloer

Kwaaitaalvloer

De Kwaaitaalvloer is opgebouwd uit een betonnen drukboog en 2 draagribben met daarin de staalwapening die zorgt voor de draagkracht van het betreffende vloerelement.

Mantavloer

Mantavloer

De Mantavloer is een zogenaamde ribcassettevloer en bestaat per element uit 2 betonbalken (ribben) met een dunne vloerplaat ertussen aan de bovenzijde. De ribben zitten aan de onderzijde.

NeHoBovloer

NeHoBovloer

De NeHoBovloer is gemaakt van holle keramische bouwstenen. De vloer bestaat uit gemetselde oranje stenen en daartussen voegen, waarin men wapeningsstaven heeft aangebracht.


Troggewelfvloer

Troggewelfvloer

De Toogjesvloer of troggewelfvloer is een vloerconstructie met een licht gebogen gewelf en werd veelal in monumentale panden gebruikt. Voornamelijk in ruimtes met een relatief kleine overspanning.

Kathodische bescherming

Kathodische bescherming

Het toepassen van kathodische bescherming word vaak toegepast op betonconstructies waar veel chloride is ingedrongen of waar cloride is toegevoegd tijdens het productieproces.

Betonrenovatie

Betonrenovatie

De meeste betonschades ontstaan door betonrot wat meestal ontstaat door carbonateren of eigenlijk het verouderingsproces van beton. Te herkennen aan scheurvorming en afgedrukt beton.


rating Beoordeling: 4,7/5 - 9 stemmen